Isännän Parsaa parhaimmillaan

Parsa on vihanneskasvi, joka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Suomen olosuhteissa parsan kasvattaminen on melko haasteellista ja harvinaista, mutta oppimalla se onnistuu. Kivikon tilan Isännän Parsan satoa myydään tilalta suoraan kuluttajille ja ravintoloihin sekä jonkin verran vähittäiskauppoihin.

Parsa on Suomen kevään varhaimmin kypsyviä viljelyskasveja, sesonkiaika on touko-kesäkuulla. Jos liikuskelet näillä tietämillä Kivikon tienoilla, hae omaan pöytään nippu tai pari tuoretta maistuvaa Isännän Parsaa. Se on tietysti myös alkukesän paras herkkutuliainen!

Parsa on herkullinen ja ravinteikas vihannes. Keitä tai grillaa ja nauti voisulan kera. Tai kokeile keitoissa, piiraissa, salaateissa, pastassa, munakkaissa… nälkähän tässä tulee!

 

Tutustu ja ihastu parsaan myös facebook-sivuillamme:

Isännän Parsa
Siirry Facebook-sivulle »